God Jul!

Merry Christmas, I’D Miilad Said ous Sana Saida, Seng Dan Fai Lok, Sang Nian Fai Lok, Hyvää Joulua, Nollaig chridheil agus Bliadhna mhath ur, Buon Natale e Felice Anno Nuovo, Pozdrevlyayu s prazdnikom Rozhdestva i s Novim Godom, Joyeux Noël et Bonne Année, Vesele Vianoce a stastny novy rok, Gajan Kristnaskon!

Rörtången i December

Tre dagar i rad misslyckades SMHI med prognosen. Riktningen var bra men det var alldeles för svagt och långt ifrån dom där utlovade 7-11m/s. Dennis, Anders, Roland och jag flög ner och sedan fick vi stå och kolla på medans Tomas lyckades skrapa i en kvart strax ost om starten innan han fick ge upp och landa.

Nya rampen på Rixö

Dennis, Anders, Roland, Tomas och jag var på Rixö idag. Det var för snett för att flyga, så vi tog tag i ramp-arbetet istället. Det var lite svettigt att bära upp gallren men resultatet blev bra. Nu väntar vi på bra flygväder!December-hang på Havsten

Bra dag på Havsten. Vinden var svag först men ökade sedan. Första flyget blev ett nerflyg. Jag och Tomas åkte upp igen och jag fick en dryg timmas hang med Ove och Tomas.

Vädret med en grad plus, låg molnbas och lite duggregn då och då var väl inte så trevligt men det var hyggligt lyft och ganska lugnt i luften.